Consultancy

logo_blck_singleOnze consultants zijn professionals die zijn of haar expertise in dienst stellen van U. Wij bieden u deskundig advies en managen op gebieden waar u of uw organisatie een deel expertise mist. Elke consultant uit onze organisatie is een professional en expert, gespecialiseerd is in een bepaald vakgebied en kan op meerdere gebieden actief zijn.

Waarom wij?
Door de aanwezigheid van een netwerk van specialisten, wereldwijd, hebben we kennis binnen handbereik. Met individueel behoorlijk wat ‘kilometers op de teller’ managen en besturen wij elke opdracht naar het beoogde resultaat.

Een vraagstuk beantwoorden vraagt soms enig onderzoek en dus tijd, vaak niet meer dan 48 uur. Wij leveren en beantwoorden altijd met bronvermelding en referenties.

We managen individuele en organisatorische uitdagingen:
Implementatie, optimalisatie en operationeel management
Delivery management, project & program management
Technology & innovatie, van concept naar running business
Individuele persoonlijke en zakelijke trajecten (coaching)
Strategisch, tactisch en functioneel

Gespecialiseerd in het besturen van initiatieven en innovaties m.b.t.
Mobile loyalty & incentives,
Mobile marketing techniques & strategies,
Artificial intelligence, robotics & iot,
Business intelligence met behulp van data mining techniques en business analytics.

Wij bieden een objectieve en onafhankelijke kijk op de situatie, wij zijn ‘extern’ en hebben hierdoor minder vooroordelen bij gevoelige of politieke kwesties.

Bij gebrek aan middelen zijn onze consultants voor u een aanvulling op interne vacatures of onderdeel van een (implementatie-)project. Daarnaast leidt onze inzet, voor het behandelen van interne dilemma’s, vaak tot een lager persoonlijk/organisatie risico.