Starters Coach

logo_blck_singleJe bestuurt, je onderneemt, je hebt gefinancierd of je kiest ervoor om je eigen bedrijf te starten, te besturen of te financieren.

Je hebt er altijd over gedroomd om te ondernemen en denkt dat nu het juiste moment is. Het idee is daar en je bent eigenwijs genoeg om de confrontatie aan te gaan. Je wilt (blijven) ondernemen. Je vraagt je alleen af: heb ik wel alle kennis en vaardigheden? En hoe is het om alles alleen te doen? Je wilt graag klankborden en betaalt graag een eerlijke prijs voor goed advies.

Het starten en onderhouden van een onderneming kan nog steeds lastig zijn. De eerste 100 dagen en de 25ste maand zijn cruciaal: je moet veel regelen en er moet omzet worden gegenereerd. Het merendeel haalt dan ook de eerste drie jaar niet.

Als Starters Coach kunnen wij je hierbij helpen, als coach, incubator en accelerator. We zullen samen met jou op de ondernemersstoel gaan zitten en knokken voor het succes van jouw onderneming.

Op elk moment van het ondernemerschap zijn we, samen met een team ervaren entrepreneurs en inhoudelijk specialisten, beschikbaar;
– vooraf aan het opstarten, je hebt een idee….
– als je uit een uitkeringssituatie wenst te komen….
– je hebt je al ingeschreven en bent al op weg….
– het ondernemerschap valt tegen en je hebt hulp nodig….
– je trekt het zelf niet meer en de balans met privé is moeilijk….
– het ondernemerschap verloopt niet zoals gehoopt en de resultaten laten te wensen over. Doorstart of (gedwongen) stoppen?….
of….

incubator & accelerator voor startups,
internationaal, multi-cultureel, multi-language, multi-religie..

Samen ontwerpen, implementeren en beheren we o.a. de ondersteunende processen van een organisatie. Ondersteunende processen houden de organisatie in stand en leveren mensen en middelen voor het uitvoeren de kerntaken van de organisatie. Ondersteunende processen worden ook wel aangeduid met ‘bedrijfsvoeringsprocessen’ of ‘instandhoudingsprocessen’.
Hierbij gebruiken we de acroniem SCOPAFIJTH als leidraad;

  • Security
  • Communicatie / Cultuur
  • Organisatie
  • Personeel
  • Administratieve organisatie
  • Financiën
  • Informatievoorziening
  • Juridisch
  • Technologie
  • Huisvesting

Vanuit de passie voor het ondernemerschap bieden wij, samen met een fijn team van professionals, ondersteuning aan starters en doorstarters (en haar financiers). Met dit team van professionals, met ieder zijn specialisatie en passie voor het vak, hebben we gemiddeld 20 jaar ervaring in het ondernemerschap, coaching en business management. Profit en non-profit.

“Geld is geen doel op zich, maar een middel om je doelen te bereiken”

Geld mag dus nooit een rede zijn om wel/niet met elkaar in zee te gaan. Vaak gaan samenwerking verbanden wel/niet door omwille van de noodzaak van geld of de kosten van de dienstverlening. In alle gevallen moet een businesscase de doorslag geven, en niet de emotie van de dag. Het ‘bouwen’ van een businesscase is dan ook vaak een gezamenlijke activiteit.

Wij nodigen je dan ook uit om kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie, hapje en/of drankje kunnen we onderzoeken wat we voor jou (of elkaar) kunnen betekenen.